Diensten

WIJN

Bent u een wijnliefhebber? Dan is dit het perfecte moment om één van onze diverse Latijns-Amerikaanse wijnen te proeven. Neem een glaasje bij een van onze gerechten en dompelt u zich onder in onze cultuur met deze hartelijke smaken…

WARME SCHOTELS

Iedereen heeft wel eens zin in een heerlijk warm gerecht. Het onze is iets warmers dan andere. Door de sterke smaken met elkaar te mengen en er een eigen draai aan te geven, kunnen we onze zuidelijke gerechten op een unieke manier aan u presenteren.

DESSERTS

Wie houdt er niet van een lekker dessert? Na een lekker gerecht is dit zeker een must. Wie kan u onze verse desserts uit Latijns-Amerika aanbieden? Als u het nog niet geproefd hebt, wilt u deze desserts niet missen.

COCKTAILS

Wees er vrij zeker van dat er cocktails aanwezig zullen zijn. Op de meest exotische manier presenteren wij onze cocktails aan u, alsof u zich op het strand in het zuiden van Amerika bevindt…

PRESENTATIE

Al onze gerechten worden zo gepresenteerd dat u de indruk heeft in Zuid-Amerika te zijn. Dit niet alleen vanwege de aroma's en smaken, als ook vanwege de kruiden en specerijen. Het eten wordt u trouwens geserveerd op een typisch Zuid-Amerikaanse manier. Benieuwd hoe wij u dit zouden serveren? Kom dan zeker langs!

Gebraden

Rijst

Vis

Vegetarisch

Koken behoort tot dé kunst in de Latijnse gemeenschap