Over ons

Hola, Bom Dia, Hello… Dat klopt! Ons Latijns-Amerikaanse restaurant El Paisano Del Mundo is een gloednieuw geopend restaurant en we kijken ernaar uit om u onze zuiderse kookkunsten te tonen.

Ons restaurant is gelegen in het hartje van Antwerpen. Wij zijn trots op onze cultuur en drukken dit uit in onze kunst. Kunst is veelzijdig, alhoewel iemand uit Zuid-Amerika gegarandeerd zegt dat koken dé kunst behoort te zijn in onze Latijnse gemeenschap. Dat is onze trots en we willen dit natuurlijk met alle culturen delen.

We zijn gespecialiseerd in het bereiden van Latijns-Amerikaanse gerechten en exotische dranken met elk hun persoonlijke smaak. Op deze manier wordt het gerecht op een unieke manier aan u geserveerd. Kom samen onder één dak en geniet van onze zuidelijke sfeer!

PERSONEEL

Wij willen dat u als klant weet door wie deze gerechten worden geserveerd. Maak kennis met Melvin Miguel. Melvin is de chef-kok van de zaak en komt uit Nederland en heeft de Dominicaanse en Curaçaose achtergrond. De chef-kok heeft een opleiding tot zelfstandig werkende chef-kok gevolgd op de school ROC Mondriaan in Den Haag, Nederland. Verzeker u ervan dat deze kok bekend staat om het mengen van sterke smaken en het aanbieden van iets bijzonders. De ideale uitdaging voor wie iets nieuws wil proberen!

Adalys

CO-EIGENAAR

Miguel

CO-EIGENAAR/CHEF-KOK

Menu

TAPAS